Társadalmi Szerepvállalás

A mai világban a társadalmi szervezeteknek egyre nagyobb szükségük van a magánszemélyek, társaságok támogatására. Társaságunk igyekszik - lehetőségeihez mérten - támogatni azon szervezeteket, amelyek sokat tesznek a gyermekekért. Igyekszünk partnereinket is arra ösztönözni, hogy tegyenek a közösségért.

 

A Gödi Németh László Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola országosan elismert és a diákok körében igen kedvelt iskolaújságja az I-deák. Fantasztikus diák újságírok és fényképészek dolgoznak az újság szerkesztésén segítő tanáraik fáradhatatlan útmutatása és támogatása mellett. Megérdemlik a támogatást. 
 

 

A Göd Városi Könyvtár által a MADARAK ÉS FÁK NAPJÁRA hirdetett Gyermekrajzpályázat 2014 díjazottjainak ajándékaihoz járultunk hozzá. A díjak átadására 2014. május 11-én kerül sor, melyen személyesen is részt veszünk. Ez úton is gratulálunk a résztvevőknek és a nyerteseknek!

 

 

 

 

2012-ben Társaságunk egy kisebb adománnyal támogatta a gödi Kincsem Óvodát, amely az ország legnagyobb - egy telephelyen lévő - óvodája, ahová közel 400 gyermek jár.

A minden évben megrendezendő Kincsembál teljes bevételét az épületegyüttes felújítására, karbantartására fordítják.

 

 

 

 

 

 

 

Társaságunk 50% kedvezményt nyújt webtárhely szolgáltatásából az érvényes Nagycsaládos kártyával rendelkezőknek.

 

 

Kapcsolat

 

 


REAS.HU Informatikai Kft.

2132 Göd, István u. 26.

+36 27 222 009
+36 1 6 333 166

www.reas.hu

info at reas.hu

 

 

 

 

Társadalmi Szerepvállalás

 

Társaságunk elsősorban a gyermekekkel foglalkozó, értük sokat tevő társadalmi szervezeteket támogatja.
Eseti anyagi vagy tárgyi segítség mellett szolgáltatásaink igénybevételekor is jelentős kedvezményeket biztosítunk a társadalmi szervezeteknek.
Igyekszünk - lehetőségeinkhez mérten - részt venni a közösségi életben. Partnereinket is erre ösztönözzük, remélhetőleg, egyre nagyobb sikerrel.

Bővebben...