CÉL: "Papírmentes Iroda"

Társaságunk törekszik a "Papírmentes Iroda" megvalósítására.

Ezt sajnos ma még nagyon nehéz maximálisan megvalósítani, hiszen az állami hivatalok, a jogi előírások és sajnos még néhány partnerünk is megköveteli a papíron - sokszor több példányban - történő adatszolgáltatást, alátámasztást.

Saját fejlesztésű REAS-CHS programrendszerünk segítségével azonban már meg tudjuk valósítani a levelezés, hibabejelentés, számlák, szerződések és egyéb dokumentumok papír alapon történő tárolásának szinte teljes kihagyását, hiszen az elektronikus úton történő tárolással helyet, időt, pénzt takaríthatunk meg, gyorsabb a több év alatt felhalmozódott iratok közti keresés és nem utolsó sorban védjük környezetünket.

Bízunk benne, hogy hamarosan valóban feleslegessé válik a papír használata, de addig is a hozzánk hasonlóan gondolkodók mellett tegyen Ön is azért, hogy ezt mielőbb elérhessük!

 

Kapcsolat

 

 


REAS.HU Informatikai Kft.

2132 Göd, István u. 26.

+36 27 222 009
+36 1 6 333 166

www.reas.hu

info at reas.hu

 

 

 

 

Társadalmi Szerepvállalás

 

Társaságunk elsősorban a gyermekekkel foglalkozó, értük sokat tevő társadalmi szervezeteket támogatja.
Eseti anyagi vagy tárgyi segítség mellett szolgáltatásaink igénybevételekor is jelentős kedvezményeket biztosítunk a társadalmi szervezeteknek.
Igyekszünk - lehetőségeinkhez mérten - részt venni a közösségi életben. Partnereinket is erre ösztönözzük, remélhetőleg, egyre nagyobb sikerrel.

Bővebben...