Nemzetközi domain

Nemzetközi domaint regisztrálhat Európai Unió állampolgára vagy olyan magyarországi letelepedési engedéllyel rendelkező személy, akinek van érvényes személyi igazolványa, jogosítványa, letelepedési engedélye. Jogszabály útján létrehozott, hatóság vagy bíróság által nyilvántartásba vett vagy bejegyzett, vagy erre irányuló kérelmét az illetékes hatóságnál vagy bíróságnál előterjesztő, és működését jogszabály alapján a nyilvántartásba vétele vagy bejegyzése előtt jogszerűen megkezdő szervezet.

A weboldalunkon feltüntetett árak minden esetben az új regisztrációra vonatkoznak. A már beregisztrált domainek fenntartási és átregisztrálási díjai a regisztrációkor aktuális árral kerülnek kiszámlázásra.

 

Nemzetközi domain árlista

Akció Általános Domainek Afrika Ausztrália és Óceánia
Európa Amerika Ázsia

 

Akció

TLDOrszágNettó árInfó
^

Általános

TLDOrszágNettó árInfó
^

Európa

TLDOrszágNettó árInfó
^

Afrika

TLDOrszágNettó árInfó
^

Amerika

TLDOrszágNettó árInfó
^

Ausztrália és Óceánia

TLDOrszágNettó árInfó
^

Ázsia

TLDOrszágNettó árInfó
^

 

Egyéb, domainekhez kapcsolódó szolgáltatásaink Szolgáltatás díja
átregisztrálás egyszeri regisztrációs díjjal megegyező
hosszabbítás egyszeri regisztrációs díjjal megegyező
DNS szerverek (NS1 + NS2) INGYENES
domainparkoltatás INGYENES

Áraink az általános forgalmi adót nem tartalmazzák, és 2011. június 1-től visszavonásig érvényesek.

Természetesen társaságunkon keresztül nem csak a fent megnevezett TLD-ket van lehetőség regisztráltatni. Amennyiben a fenti árlista nem tartalmazza az Ön által regisztráltatni kívánt TLD-t, úgy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérheti árajánlatunkat.

Amennyiben Ön vagy cége még nem rendelkezik nemzetközi domainnévvel, de a fenti kritériumoknak megfelel, letöltheti a nemzetközi domainregisztrációs lapot és a hozzá tartozó nyilatkozatot, amelyet kérünk, figyelmesen olvasson el, majd kinyomtatás után olvashatóan kitöltve és aláírva juttassa el a REAS.HU Informatikai Kft. elérhetőségei közül arra, amely Önnek a legjobban megfelel.

Már meglévő nemzetközi domainnév esetében egyszeri díj ellenében elvégezhető az átregisztrálás. Az átregisztrálást a domainnév bejegyzett tulajdonosa kérheti a nemzetközi domain átregisztrálási megrendelőlap kitöltésével. Amennyiben az átregisztrálás tulajdonosváltás miatt történik, úgy a bejegyzett tulajdonos lemondó nyilatkozatára is szükség van. A szükséges dokumentumokat a megfelelő szövegrészre kattintva töltheti le.

 

A kitöltött megrendelések és/vagy dokumentumok másolatát kérjük, alábbi elérhetőségeink valamelyikére eljuttatni szíveskedjék.

tel./fax: +36 (27) 334-963
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Kérjük, hogy mielőtt a kitöltött nyomtatványt részünkre eljuttatja, ellenőrizze, hogy mindent pontosan töltött ki, és az alábbi mellékletek is megvannak:

Magánszemélyek esetén:
- nyilatkozat, amely tartalmazza a személyi adatokat.

Szervezet esetén
- cégbírósági végzés vagy cégbírósági cégkivonat másolata.
- aláírási címpéldány másolata.

Egyesület, önkormányzat esetén
- alapító okirat másolata,
- adószám igazolására esetleg APEH- igazolás, amennyiben az egyesület rendelkezik adószámos pecséttel, a cégszerű aláírás ezzel együtt elegendő,
- aláírási címpéldány (banknál bejelentett aláírási címpéldány másolata megfelelő).

 

Kapcsolat

 

 


REAS.HU Informatikai Kft.

2132 Göd, István u. 26.

+36 27 222 009
+36 1 6 333 166

www.reas.hu

info at reas.hu

 

 

 

 

Társadalmi Szerepvállalás

 

Társaságunk elsősorban a gyermekekkel foglalkozó, értük sokat tevő társadalmi szervezeteket támogatja.
Eseti anyagi vagy tárgyi segítség mellett szolgáltatásaink igénybevételekor is jelentős kedvezményeket biztosítunk a társadalmi szervezeteknek.
Igyekszünk - lehetőségeinkhez mérten - részt venni a közösségi életben. Partnereinket is erre ösztönözzük, remélhetőleg, egyre nagyobb sikerrel.

Bővebben...