Nagycsaládos Kedvezmény

 

   A mai világban már az internet a mindennapjaink részévé vált, a magánemberek is egyre jobban felismerik és kihasználják lehetőségeit.

 

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete által kibocsátott és tárgyévre érvényesített igazolvánnyal rendelkezők webtárhely szolgáltatásunkból

50% kedvezményt kapnak.

 

 

A kedvezményt az alábbi módon lehet igénybe venni:

- Webtárhely megrendelés esetén a Megrendelőlap mellé az NOE érvényes igazolványának fénymásolatát kell csatolni.

- A kedvezmény kizárólag a kártya érvényességi ideje alatt vehető igénybe. A webtárhely bérletet minden tárgyévet megelőző év decemberében újra meg kell hosszabbítani és a meghosszabbítási igényhez a következő évre a NOE által megküldött címkével ellátott igazolvány másolatát kell mellékelni.

- A Nagycsaládos Kedvezményt igénybe vevő webtárhely bérleti szerződések adott naptári évre kötendők.

Kedvezményes ajánlatunk 2013. február 07-től visszavonásig érvényes.

Amennyiben további kérdése van Nagycsaládos Kedvezményünkkel kapcsolatban, keressen fel bennünket.

 

NYEREMÉNYJÁTÉK (lezajlott 2013.02.08-án)

 

Azok között, akik 2013. február 08-án 12:00 és 19:00 óra között a Facebook-on közzétett "Nagycsaládos Kedvezmény" posztunkkat Like-olják és Megosztják, 1 db 4Gb-os Kingston Pendrive-ot sorsolunk ki.

 

A sorsolásra 2013. február 08-án 20:00 órakor kerül sor Társaságunk székhelyén. A nyertest kérjük, hogy a Facebookon keresztül Privát Üzenetben keresse fel társaságunkat a postázási címének egyeztetésére. A nyertes nevét weboldalunkon és Facebook oldalunkon is közzétesszük.

A "Nagycsaládos Kedvezmény" játékunkon való részvétellel (Like+Megosztás) a nyertes elfogadja a közzétetéli feltételünket.

 

A Nagycsaládos Kedvezményhez kapcsolódó nyereményjátékunkat SIPOS EDIT nyerte.

 

GRATULÁLUNK!

 

Kapcsolat

 

 


REAS.HU Informatikai Kft.

2132 Göd, István u. 26.

+36 27 222 009
+36 1 6 333 166

www.reas.hu

info at reas.hu

 

 

 

 

Társadalmi Szerepvállalás

 

Társaságunk elsősorban a gyermekekkel foglalkozó, értük sokat tevő társadalmi szervezeteket támogatja.
Eseti anyagi vagy tárgyi segítség mellett szolgáltatásaink igénybevételekor is jelentős kedvezményeket biztosítunk a társadalmi szervezeteknek.
Igyekszünk - lehetőségeinkhez mérten - részt venni a közösségi életben. Partnereinket is erre ösztönözzük, remélhetőleg, egyre nagyobb sikerrel.

Bővebben...