Impresszum
 

A honlap fenntartója:
REAS.HU Informatikai Kft.
Székhely: 2132 Göd, István u. 26.
Cégjegyzékszám: Cg. 13-09-124637
Adószám: 14546646-2-13
Elérhetőség:
Levélcím: 2132 Göd, Pf. 24.
Telefon: +36 27 334 963
Telefax: +36 27 334 963
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Internet: http://www.reas.hu


A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a REAS.HU Informatikai Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A REAS.HU Informatikai Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A REAS.HU Informatikai Kft. weboldalai, illetve azok tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a REAS.HU Informatikai Kft. jogosult.

A REAS.HU logó és a REAS.HU terméknevek, illetve az egyéb honlapokon található márkanevek a REAS.HU Informatikai Kft. kereskedelmi védjegyei.

A REAS.HU Informatikai Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A REAS.HU Informatikai Kft. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A REAS.HU Informatikai Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendők. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a REAS.HU Informatikai Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a REAS.HU Informatikai Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapokon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A REAS.HU Informatikai Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A REAS.HU Informatikai Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlapok, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlapok használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a REAS.HU Informatikai Kft.kifejezetten kizárja.

A REAS.HU Informatikai Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a REAS.HU Informatikai Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

A REAS.HU Informatikai Kft. weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

 

Kapcsolat

 

 


REAS.HU Informatikai Kft.

2132 Göd, István u. 26.

+36 27 222 009
+36 1 6 333 166

www.reas.hu

info at reas.hu

 

 

 

 

Társadalmi Szerepvállalás

 

Társaságunk elsősorban a gyermekekkel foglalkozó, értük sokat tevő társadalmi szervezeteket támogatja.
Eseti anyagi vagy tárgyi segítség mellett szolgáltatásaink igénybevételekor is jelentős kedvezményeket biztosítunk a társadalmi szervezeteknek.
Igyekszünk - lehetőségeinkhez mérten - részt venni a közösségi életben. Partnereinket is erre ösztönözzük, remélhetőleg, egyre nagyobb sikerrel.

Bővebben...